Pumpkin, az internet sztárja

Pumpkin, az internet sztárja


Minden háziállat tulajdonos jól tudja, mennyire különbözők és igazán különlegesek kis kedvenceik. Például első látásra sok macska hasonlóan néz ki és látszólag viselkedésben sem térnek el egymástól, de amikor együtt él valaki egy kisállattal, akkor megismeri őt jobban és közelről tapasztalja, hogy milyen különös, érdekes és egyedülálló személyiség rejlik abban a kis bolyhos testben. 

 


 

Ez alól a gyömbérszínű, Pumpkin névre hallgató macska sem kivétel. Nemrégiben családja úgy döntött, hogy testvérével, Moustachióval együtt elviszik őt a tengerpartra, és a kis kiruccanás során jobban kiismerték Pumpkin személyiségét.

"Valójában nagyon szerette a strandot, de hamar kiderült, hogy nem szereti a szelet" – mondta a macska tulajdonosa. – „Soha nem láttunk még olyan arcokat, amiket vágott, ezért képeket és videókat készítettünk róla.”

A tengerparton készített családja néhány felvételt róla, hogy megörökítsék nem mindennapi „találkozását” a széllel. Legnagyobb örömünkre ezeket meg is osztották a nyilvánossággal, így mi is jókat mulathatunk Pumpkin arckifejezésein.

 

Pumpkin élvezte a sétát a parton…

 

…de aztán a szél felélénkült

 

Pumpkin imád kint lenni a szabadban, és szeret kalandokban résztvenni a családjával. Amikor gazdái elutaznak, mindig magukkal viszik a macskákat. Habár kezdetben Pumpkin jól szórakozott a tengerpart felfedezésével a homokban, amikor a szél megérkezett, minden megváltozott.

 

 

 


 

Habár a macskának kisagy hypoplasiája van, de ez nem akadályozza meg abban, hogy teljes mértékben élvezze az életet. (A kisagy hypoplasia olyan fejlődési állapot, amelyben az agy kisagya nem fejlődik megfelelően. A kisagy az agy azon része, amely a finom motorikus képességeket, az egyensúlyt és a koordinációt vezérli. A kisagyi hypoplasia leggyakrabban akkor fordul elő, amikor egy vemhes macska megfertőződik egy vírussal és átadja a fertőzést meg nem született cicáinak. A legjellemzőbb tünetek a rángatózó vagy koordinálatlan járás, egyik oldalról a másikra ingadozás, amikor járás közben próbálkoznak, enyhe fejremegés és / vagy szándékos remegés. Egyébként maga az állapot nem fájdalmas és nem is fertőz.)

Pumpkin igazi internetes szenzáció lett rövid idő alatt. Saját Facebook oldala és saját Instagram oldala is van, és a róla megjelent képeket már több mint 11 000-en követik.

 

 

 

 

 

 

Forrás:

boredpanda.com

vcahospitals.com

Képek: Pumpkin the cat Facebook és Instagram oldalról vannak

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »