Mutasd meg cukiságod a világnak, hogy mások is lássák!

Mutasd meg cukiságod a világnak, hogy mások is lássák!


Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin cukiságokról szól. Akár a Te cukiságaidról is...

Rendszerünknek több magazinja is van, a CUKISÁG VILÁGA egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk Látogatóinknak és tagjainknak! Ennek elősegítése érdekében rendszeresen jelentkezünk új cukiságokkal, érdekességekkel, szomorú és vidám írásokkal. Így érdemes időnként visszatérned, ha olvasgatni szeretnél.

 

Milyen témákat foglal magában a CukiságVilága?        

Ez egy cukiságokról – kisgyermekekről, vagy kisállatokról – szóló magazin. Úgy állítottuk össze a magazin menüpontjait, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Mivel ezt a magazint nem egyetlen ember szerkeszti, és nyilván mindenkit más érdekel, ezért a CukiságVilága magazin egy színes, különleges "újság", ahova különböző írások kerülnek fel. Van, aki a kedvenc kisállatairól szeret írni, míg mások inkább a babák világát mutatják be. De az internetet is segítségül lehet hívni témák után kutatva.

 

Hogyan épül fel a CukiságVilága oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

 

1.  Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok cukiságról olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik mesélőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket. Mivel ez cukiságokról szóló magazin, ezért ebben a témában várunk érdekességeket, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

2. ApróHirdető rész: Ez a modul a Cukiság Világa közösségének számára készült, hogy egyszerűen, gyorsan fel lehessen adni hirdetést, anélkül, hogy el kellene látogatni másik oldalra. Minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jutsz el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.


Csatlakozz szerkesztő-csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a Facebook-on. Ez roppant érdekes tevékenység, és mivel napjainkban életünk része, ezért már számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a lehetőségekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: A fenti menüsorban találsz egy olyan menüpontot, hogy Cukiság Világa oldalak. Nyisd meg!

2. lépés: Látni fogod felsorolva a már működő weboldalainkat.

3. lépés: Nézd meg az oldalakat, akár az összeset, és amelyik tetszik, annál kattints a Bejelentkezés gombra.

4. lépés: Görgess teljesen le az oldal aljára. Ne a fenti Regisztráció részt válaszd ki, hanem a lenti magazinigénylő részt. Az van odaírva: Itt tudod igényelni, ha ezt választod!

5. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. A részletesebb, lépésről-lépésre szerkesztési útmutatót egy külön oldalon állítottuk össze, ITT találod.

Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!

 

Cukiság Világa csapata

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »