Jóbarátok, 2. rész

Jóbarátok, 2. rész


Sorozatomban szokatlan állatbarátságokat mutatok be. Ma egy elefántról és egy kutyáról lesz szó, akik imádnak együtt a vízben játszani.

Ez az egyik legcukibb állatbarátság, amit láthatunk. Bubbles, az afrikai elefánt és Bella, a fekete labrador a dél-karolinai Myrtle Beach szafaripark lakói, és barátságuk gyorsan kialakult. A legszívesebben a vízben töltik idejüket, játszanak, labdáznak együtt. Bella szeret a vízbe ugrálni Bubbles fejéről, vagy hátáról, Bubbles pedig labdázik a legszívesebben.

Bubbles élete nem volt mindig ennyire szép. Szüleit 1981-ben orvvadászok ölték meg egy húsz évig tartó elefántüldözés során, Afrikában. Szerencsére Bubbles-t sikerült megmenteni, nagy nehézségek árán, ő egyike volt azon kevés elefántnak, aki túlélte az üldözést, és otthont kapott a szafariban. Sok elefánt veszítette akkor életét, és Bubbles sokáig magányos is maradt.

Azonban 2007-ben a park üzemeltetői leszerződtettek egy vállalkozót arra, hogy építsen Bubbles számára egy medencét. Ennek a férfinak volt egy Bella névre hallgató kiskutyusa, aki nagyon gyorsan összebarátkozott a magányos elefánttal, akinek a súlya egyébként mostanra kb. négy tonnát nyom. A vállalkozó a munka végeztével Bellát maga mögött hagyta, nem tudni, hogy miért, de a park üzemeltetői befogadták. Így semmi sem állt a két különböző világból jött állat barátsága elé, akik szerencsére hamar egymásra találtak. Mostanra szinte elválaszthatatlanok, amit az alábbi képek bizonyítanak is. 

 

 

Forrás:

myrtlebeachsafari.com

Képek: Barry Bland (barrybland.typepad.com)

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »