Cica szépségverseny győztesei: I.rész

Cica szépségverseny győztesei: I.rész


20 cica, amelyik nyert a 2015 legszebb macskája versenyen

Fotóversenyünk legjobb képeiből válogattunk,és elmeséljük a cicák történetét is.

 

cicakep


1. Mindannyiunk kedvence Cilike és fia, Flórián. Gazdija hetente többször is bemutatja nekünk, hogy a cicák milyen aranyosan játszanak a kertben, másznak fára, vagy éppen heverésznek a meleg szobában esős napokon. Cilikét egy temetőből mentették gazdái fél éves korában, nem sokkal később született meg Flórián. Azóta már mindketten ivartalanítottak és nagyon szépek!

 

2. Nokedli, a szépséges fehér-cirmos cica is visszatérő szereplője oldalunknak. Gazdája, Ariana T. Dianis pedig rendszeresen hasznos írásokkal lát el bennünket, amelyben a macskatartás fontos mozzanataira hívja fel a figyelmünket, ezúton is köszönjük.

2_Nokedli__900x579

3. Ólom Johnsont nem lehet nem kedvelni; hajszál híján csúszott le a 3. helyről a felnőtt kategóriában, a tetszésünket viszont a verseny után beküldött videóval azonnal elnyerte, ahol jutalomfalatokért cserébe szorgalmasan osztogatta a pacsikat. Éljenek az ügyes fehér-cirmok!

3_olom_900x675

 

4. Safranek egy csodaszép cirmoska, akit gazdája egy gyártelepről mentett meg pár hetes korában és kikezelte egy nagyon súlyos betegségből. Igazi szerencsés túlélő!

 

5. Egy remekül elkapott fotót láthatunk Jázmin cicáról. Őt egy 18. szülinapját ünneplő fiatalember találta az utcán éhesen, koszosan, bolhásan, majd a pólójába bújtatva hazavitte. És milyen jól tette!

5_jazmin_900x676

6. Következzen az aranyos Nudli kölyökcica egy tökéletesen sikerült fotóval. Nincs is mit hozzáfűzni tovább, csak tessék gyönyörködni.

6_nudli_900x600

7. Bonnie cicát egy menhelyről fogadta örökbe a gazdija, szinte könyörgött a szemeivel, ne hagyják őt ott. Igen, ilyenkor mindig csodálkozunk, hogy lehet az, hogy a különlegesebb cicák IS a menhelyen kötnek ki. Sajnos így van, de ő már legalább boldog.

7_bonnie_675x1200

 

Folytatás: Cica szépségverseny győztesei: II.résszel

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »