Az első kutya a Fehér Házban

Az első kutya a Fehér Házban


Bár az Egyesült Államok jelenlegi elnöke megosztja a világot, az viszont biztos: kutyája, Major a történelem során az első kutya, akinek lehetősége nyílt beköltözni a Fehér Házba.

Azon a szombati napon, amikor néhány éve kihirdették a végső választási eredményeket, emberek ezrei mentek ki az utcákra, másztak a háztetőkre, és álltak ki az erkélyre, hogy vidám plakátokkal, táblákkal és amerikai zászlókkal ünnepeljék egy vadonatúj és várva várt korszak kezdetét. Joe Biden hívei számára igazán szép nap volt, amikor végre eredményt hirdettek és megválasztották támogatottjukat az Egyesült Államok új elnökévé, 2020-ban.

Amellett, hogy Donald Trump végleg búcsúzott az elnöki poszttól, a választást egy másik hír még izgalmasabbá tette az új elnök beköltözésekor. Kiderült, hogy 2021. januárjában nemcsak Joe Biden költözött a Fehér Házba, de magával vitte Major (Őrnagy) névre hallgató kutyáját is, így ő az első eb, aki a Fehér Házban élhet. Ezzel Joe Biden duplán is történelmet írt, hiszen minden eddigi választás közül ő kapta a legtöbb szavazatot, és helye elfoglalását követően négylábú társával került címlapokra.

 

 

Forrás: Delaware Humane Association

 

Kiderült, hogy az imádnivaló Major 2018. óta tagja a Biden családnak. A kutyus akkor került a Delaware Humane Egyesületbe, amikor még kicsi volt, öt testvérével együtt. A házaspár először akkor hallott Majorról, amikor a lányuk megmutatta nekik a kölyökkutyákat, akiknek ideiglenesen otthont kellett találni.

 

 

Forrás: drbiden

 

 

Forrás: Delaware Humane Association

 

Miután egy ideig nevelték a kis Majort, a pár olyannyira megszerette a kutyust, hogy elhatározták, örökbe fogadják őt.

 

Forrás: joebiden

 

Forrás: joebiden

 

A Delaware Humane Egyesület 2018. novemberében jelentette be a jó hírt a Facebook-on, hogy Major otthonra lelt olyan szerető gazdiknál, mint Joe Biden alelnök és Dr. Jill Biden. A házaspár készen állt arra, hogy hivatalosan is örökbe fogadja a kutyust. Az egyesület szerint ez volt Major szerencsés napja.

A Biden házaspárnak egyébként van egy másik, Champ nevű kutyája is, aki 2008. óta van a családnál, így Major igazán szerető emberek közé került.

 

 

Forrás: joebiden

 

 

Forrás: drbiden

 

Champ egy német juhász, akit még 2008-ban vásároltak egy tenyésztőtől, és ezért az állatszerető házaspárt elég sok kritika is érte, mert nem a menhelyről hoztak ki kutyát, hanem vettek egyet.

Mostanra a két négylábú családtag a legjobb barátokká vált.


 

Forrás: drbiden

 

Forrás: joebiden

 

 

Forrás:

boredpanda.com

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »