A kutya, aki „tönkreteszi” a csoportképeket

A kutya, aki „tönkreteszi” a csoportképeket


Nemcsak az emberek között, de az állatok világában is akad olyan, aki szeretne kiemelkedni a tömegből. Ilyen az imádnivaló Kiko is. Kiko a fotós kamerája előtt pózol, de úgy „lázad fel”, hogy hátat fordít a fotósnak. Azonban nem hagyja teljesen figyelmen kívül őt, hiszen nem lenne jó lemaradni a fotóról. Látszólag szeret kiemelkedni egy csoportképen, s ha ehhez trollkodnia kell, vagy színészkedni, hát megteszi.

 


  

 

Három finn spitz gyömbérszínű kutyáját mutatta meg Ashleigh Macpherson, aki szerint a kiskutyák őrültek, pimaszok. Kicsi kutyák hatalmas személyiséggel, ráadásul rengeteg mondanivalójuk is van. Mika 3 éves, az ő lányai Tofu, aki másfél éves, és a 9 hónapos Kiko.

     

 

 

"Kiko Covid kiskutya volt, és a lezárás idején nevelkedett" – magyarázta Macpherson. – Nem voltak alomtársai, macskákkal nőtt fel, ők voltak az egyedüli társak az életében, ezért lett olyan furcsa karakter, gazdija szerint hasonlít is a macskákra.  

 

A képen látható fehér svájci juhász, Kaya, aki már 6 éves hölgy.

    

 

A kutyákat kiképezték arra, hogy üljenek és pózoljanak a kamera előtt, de mivel Kiko még nagyon fiatal kölyökkutya, ezért néha önállóan cselekszik, és más dolgokat csinál, amivel különlegessé teszi a képeket. Ezt egyébként egyedül tanulta meg, ez az ő különleges képessége.

                                

 

 

 

A kutyák sétálnak és túráznak együtt, naponta kétszer. Erre szükségük is van, mivel a finn spitz nagy energiájú kutyafajta, ezért kell velük sokat mászkálni, mert megőrülnek otthon. Naponta edzenek is.

"Amikor elmegyek dolgozni, Kiko velem jön, míg a többi kutya otthon marad" – mondta Macpherson. - "Mindannyian alszanak, amíg vissza nem térek a munkából, akkor megyünk a második sétára / túrára."    

 

 

 Forrás:

boredpanda.com

Fotók: Ashleigh Macpherson, kayatheshepherd (Instagram)

Tetszett a cikk?

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »