Állati cukiságok


Családi kertes házban laktunk, és mindig is voltak háziállataink. Kutya, macska, papagáj, pinty, halak, teknősbéka, disznó és baromfi. Sajnos, azonban néhány éve úgy hozta a sors, hogy egy panel negyedik emeletén élünk, így nem tartunk semmi házi cukiságot, hacsak a sarkokban néha megbújó pókot nem lehet annak nevezni. Négylábú barátaink számára kínzás lenne bezárva élni, és a hely sem akkora, ahol kényelmesen megférnénk egymás mellett.

Viszont a természet egyszerűen csodálatos, bármerre is megyünk és nézünk, ha az ember elég figyelmes, akkor észreveszi a körülötte élő élőlényeket.

Nosztalgikus hangulatomban előszedtem néhány olyan képet, amit még régebben fényképeztem londoni parkokat járva. Nemcsak mi emberek, hanem az állatvilág csodálatos teremtményei is élvezettel töltik az időt szeretteikkel. Mivel is kezdhetném az állati cukiságokat, ha nem olyan állatokkal, akik a saját szeretteikkel álltak modellt kameráim előtt.


A farm, ahol élünk?

Londonban, Kentish Town Farmon találtam rá ezekre a cukiságokra, így lehetőségem volt egy kis nosztalgiára is, hiszen – főleg a kismalacok – gyermekkori éveimet hozták vissza.
                               

 

 

 

Tollas barátaink

Az első kép az Alexandra Parkban készült, ami Észak-Londonban található és szerintem gyönyörű. A második kép a Regent Parkban volt. Ebben a fészekrakó programban én magam is részt vettem. Egészen a tojások lerakásától a fiókák kirepüléséig tanúja voltam az eseményeknek, még egy kedves idős bácsival is megismerkedtem, aki odajárt a madarakat etetni. 

 

        
                  

  

Szarvas és őzek a szabadban

Richmond Park Londonban egyértelműen a kedvenc részem, pedig emlékszem, már az is elég nagy kihívás volt, hogy egyáltalán elérjek oda. Körülbelül három órás tőlünk az út és ki tudja, hány órát kell sétálni, míg végre elérünk a parkba. Első alkalommal a célom az volt, hogy lássak szarvasokat, és őzeket, de az út három irányba mutatott, és a három út közül pont a rosszat választottam – az egyetlent, ahol egyetlen szarvas, de még őz sem élt. Szerencsére nem adtam fel, és miután visszaértem a megfelelő irányba, az út szélén – ahol az autók járnak – rengeteg szarvas és őz jelent meg előttem. Most csak néhány képet mutatok, de aki Londonba utazik, feltétlenül nézze meg ezeket a kecses, gyönyörű állatokat a szabadban.Forrás: 

a képek saját "szerzemények"

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »

 

 

 

 

CukiságVilága cikkajánló

További cikkek »